NIEUWS

Laadpalen – BGS

Als trotse firma hebben we onlangs ons steentje bijgedragen aan een groener milieu door de installatie van maar liefst 6 laadpalen. Deze laadpalen zijn nu operationeel en klaar om elektrische voertuigen van stroom te voorzien, waarmee we een positieve impact hebben op het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzame mobiliteit.
Door het plaatsen van deze laadpalen willen we als bedrijf een voorbeeld stellen en anderen inspireren om ook te investeren in duurzame energieoplossingen. Het is onze missie om een leidende rol te spelen in de transitie naar een groenere en meer duurzame toekomst.
Niet alleen dragen we op deze manier bij aan het verminderen van de milieu-impact, maar we bieden ook een praktische oplossing voor onze medewerkers en bezoekers die elektrische voertuigen gebruiken. Met deze laadpalen zorgen we ervoor dat zij hun auto’s op een gemakkelijke en milieuvriendelijke manier kunnen opladen terwijl ze bij ons zijn.
Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om duurzame initiatieven te omarmen en actief bij te dragen aan een schonere toekomst. Als firma blijven we ons inzetten om duurzaamheid en milieubewustzijn te bevorderen, en we hopen dat onze inspanningen anderen zullen aanmoedigen om hetzelfde te doen.
Samen kunnen we het verschil maken en bijdragen aan een groenere wereld voor de huidige en toekomstige generaties. We willen iedereen bedanken die betrokken was bij dit project en kijken ernaar uit om nog meer duurzame stappen te zetten in de toekomst. Laten we samen streven naar een groenere, schonere en duurzamere planeet.

         

Menu